KITH & Adidas Melancarkan Kapsul Bola Sepak Yang Eksklusif !

Selepas ini siapa yang nak main bola sepak, boleh main dengan penuh bergaya dengan koleksi kapsul daripada Kith X Adidas ini yang sememangnya nampak sangat eksklusif.

Selepas menonjolkan kelab bola sepak Flamingos KITH pada musim lalu, kerjasama bersama dengan adidas Soccer terus dilangsungkan, kerana New York Cobras sudah selalu ditonjolkan sebelum ini.

Untuk pengetahuan anda, KITH mempunyai dua kelab bola sepak iaitu The Cobras dan Flamingos.

Ronnie Fieg menerangkan,

“The Cobras adalah kelab pertama kami dan salah satu sebab utama kami memulakan perjalanan ini dengan adidas.

Warna pasukan hitam, putih, dan merah melambangkan asas rumah kami iaitu New York, kerana kelab itu bermain di kedalaman bandar dan sering bermain di malam hari dengan lampu bandar di belakangnya.

Untuk meningkatkan kit kami dari musim yang lalu, kami bekerjasama dengan beberapa jenama ikonik untuk menaja pasukan dan meletakkan logo mereka bersama dengan jenama kami. “


Dapatkan barangan Limited Original Adidas di Bandoru.com sekarang

Beliau menambah, “Bagi penaja Cobras pula ianya daripada Coca-Cola, sebuah jenama yang saya telah mengagumi sekian lama dan saya rasa diberkati mempunyai hubungan yang kuat dengannya. Logo merah klasik mereka sesuai berada di lengan Cobras. “

Dengan dua edisi musim ini yang menekankan cuaca yang lebih sejuk, rangkaian ini terdiri daripada pakaian dan enam gaya kasut baru, kerana setiap pasukan dilengkapi dengan model jalanan dan turf.

Untuk jalanan, KITH menawarkan tiga penampilan baru, Nemeziz UltraBOOST 17+, manakala versi tanpa tali daripada Nemeziz 17.1 TR pula untuk mereka yang bermain di Turf.

Akhir sekali, pelbagai aksesori yang lain juga dikeluarkan seperti sarung kaki, topi, beanie, gaiters, beg duffel yang boleh diterbalikkan dan lebih banyak lagi yang akan dikeluarkan.

Koleksi Kith x adidas Soccer Season 2 ini telah dikeluarkan juga pada 3 November 2017 yang lalu di semua kedai retail Kith, Kith Fred Segal Pop-Up dan secara online.

Sempena kerjasama ini juga, mereka telah membuat acara istimewa yang akan diadakan di Flagship Manhattan KITH dan LA Pop-up, di mana orang ramai yang hadir akan berpeluang untuk bersaing dalam kejohanan FIFA 18 “Single-Elimination” untuk memenangi hadiah istimewa daripada mereka.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *