Peraduan Menangi Macbook, iPhone 6 & Handbag Coach

Sempena Grand Opening Bandoru Store pada Sabtu, 9 September 2017. Bandoru Store cawangan Keramat menjemput anda semua untuk menyertai peraduan memenangi hadiah yang sangat bernilai iaitu Handbag Coach, Macbook dan iPhone 6 hanya dengan berkongsikan peraduan ini sebanyak mungkin kepada rakan-rakan anda.

Nilai kesemua hadiah yang ditawarkan mencecah berjumlah RM10K.

5 pemenang bertuah akan dipilih berdasarkan pada jumlah POINTS terbanyak yang berjaya dikumpulkan oleh peserta peraduan Grand Opening Bandoru store seperti berikut:

Pemenang pertama: 1 Unit Macbook

Pemenang (2 & 3): 2 Unit iPhone setiap satu.

Pemenang (4 & 5): 2 unit Handbag Coach (Preloved)

Kami yakin anda pasti teruja sekarang 🙂

Bagaimana Bandoru Menentukan Pemenang?

Pemenang ditentukan melalui  Bandoru Sistem Points. Ia berdasarkan kepada berapa ramai anda berjaya menjemput rakan social media anda menyertai peraduan ini melalui link referral unik anda. Setiap signup oleh rakan anda melalui link referral anda maka anda akan mendapat 20 points.

20 Points juga bermaksud anda meningkatkan peluang anda untuk menang sebanyak 20 entry. 5 Peserta yang memperolehi points terbanyak akan memenangi peraduan ini.

Bagaimana Menyertai Peraduan Ini?

Anda boleh menyertai peraduan ini dan seterusnya mendapatkan link referral anda pada pautan yang diberikan dibawah ini:

Klik Disini Untuk Menyertai Peraduan Grand Opening Bandoru Store Keramat

 

Setelah anda klik pautan diatas dan seterusnya masukan nama dan email anda untuk signup, anda akan menerima share page seperti paparan dibawah ini dimana link referral diberikan kepada anda.

Contoh Link Referral Anda…

link-referral

Anda boleh menggunakana link referral tersebut untuk anda sharekan kepada rakan-rakan anda di Facebook, Twitter, Email dan Whatsapp dengan klik butang Facebook, Twitter, Whatsapp, email atau anda juga boleh klik butang copy untuk copy dan pastekan link tersebut di email atau social media anda.

Yang paling menariknya, setiap kali rakan anda signup melalui link anda, ia akan meningkatkan 20 kali peluang (points) anda untuk memenangi peraduan ini.

Itu untuk satu signup sahaja, bagaimana kalau anda  mempunyai lebih dari 100 signup?

31

Ini bermakna lebih banyak anda share maka lebih ramai yang akan signup dan tentunya lebih besar peluang anda untuk menang.

Bilakah Pemenang Akan Diumumkan?

Pemenang akan diumumkan di Bandoru Store cawangan Keramat pada Sabtu, 9hb September 2017.

Anda semua perlu hadir pada Grand Opening Bandoru Store untuk mengetahui pemenangnya dan mendapatkan hadiah yang dimenangi.

Sambil itu anda boleh shopping sakan barangan preloved yang berjenama, berkualiti dengan harga mampu milik di Bandoru Store kerana sudah semestinya anda boleh menggunakan kupon kod yang diberikan untuk mendapatkan 20% diskaun untuk semua items.

Jangan lepaskan peluang untuk menangi hadiah yang bernilai ini dengan mendapatkan link referral anda dan sharekan sebanyak mungkin kepada rakan-rakan anda.

Ayuh mulakan share anda sekarang…

Kerana anda mungkin salah seorang dari pemenangnya.

Anda mempuyai sebarang komen?

Jom Komen...